Auteur Topic: Uitnodiging opendeurdagen  (gelezen 2297 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline KBruyninckx

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 28
    • Bekijk profiel
Uitnodiging opendeurdagen
« Gepost op: mei 09, 2018, 10:44:31 am »
Van maandag 28 mei tot en met zondag 3 juni nodig ik jullie van harte uit op de jaarlijkse opendeurdagen van Akerne Orchids van 10 tot 17 uur.

Op alle aankopen van planten, meststoffen en materialen gedurende die week in de serre krijgt u een korting van 15% (deze aankopen komen uiteraard niet op uw klantenkaart).

Bezoek priveverzameling!
De kwekerij beschikt over een unieke verzameling botanische orchideeën die mijn ouders opgebouwd hebben in de afgelopen 47 jaar en bevat heel wat zeldzame soorten.
Deze priveverzameling is tot nu toe zelden aan het publiek getoond, maar ter gelegenheid van de opendeurdagen kan opnieuw een deel van deze collectie bezocht worden.

Gedurende die week zijn er telkens 2 geleide bezoeken per dag (maximum 10 personen): om 11 uur en om 14 uur in de gematigd/warme priveverzameling (schaduw gedeelte), inschrijvingen op voorhand via https://app.smoothbook.co/calendar/akerneorchids

Boekenliefhebber?
Ook dit jaar zal Bert van Zuylen weer van de partij zijn op de opendeurdagen met zijn een interessant en uitgebreid aanbod van orchideeënboeken en -prenten en dit zowel nieuw, tweedehands als antiquarisch.
Gelieve er nota van te nemen dat Bert enkel op zaterdag 2 juni aanwezig zal zijn!


Hopelijk tot ziens op de opendeurdagen!

met vriendelijk groeten,
Kenneth Bruyninckx.
Kenneth Bruyninckx

Akerne Orchids, België
http://www.akerne-orchids.com