Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - twice

Pagina's: [1]
1
Jezelf even voorstellen / vraagje over zwarte orchidee
« Gepost op: juni 08, 2014, 08:37:36 am »
hallo, ik zou graag willen weten waar ik een zwarte orchidee zou kunnen vinden? en hoeveel die eventueel kost? of heeft er soms iemand een teveel dat hij of zij weg doet, dan ben ik wel geinteresseerd maar ook andere planten zeker zijn welkom. :wink:

2
Problemen / brassia probleem.
« Gepost op: juni 04, 2014, 07:58:56 am »
Beste
Ik hb vorig jaar rond deze tijd een mooie brassia gekocht bij orchid jacky.het hele jaar was het een mooie groen plant en er is zelfs een scheut bijgekomen maar sinds enkele dagen zie ik dat de bladeren van de plant geel worden.de schuet is nog mooi groen.wat is het probleem en hoe kan ik het oplossen.ik heb veel phalaenopsis planten staan en deze doen het goed.de brassia staat samen met d andere orchidee planten op de vensterbank.hopend op enige reactie.....grts twice

3
Jezelf even voorstellen / Re: een vraagje aan jullie
« Gepost op: augustus 22, 2013, 02:01:00 pm »
dank jullie voor de reactie.Wat betreft de phalaenopsis ik denk wel dat ik ze goed verzorg: ze staan met zn allen voor het raam, krijgen 1 maal in de week een badje en als er teveel zon op schijnt achter de venster dan zet ik er papier voor dat de zon tegen houdt.De plant dat ik gekregen heb staat in de keuken.Ik heb 9 phalaenopsis planten die ik ongeveer 2jr heb,het zijn dus geen nieuwe planten.
Ik heb wel wat gehad aan jullie reacties en hopelijk kunnen jullie mij verder helpen als ik met deze uitleg toch nog verzorgingsfouten maak.

4
Jezelf even voorstellen / een vraagje aan jullie
« Gepost op: augustus 20, 2013, 06:32:11 pm »
hallo,mijn naam is Peggy en ik hou enorm veel van orchideeën, maar het wil allemaal niet lukken. Dit jaar heb ik enkele planten (phalaenopsis)die mooie stengels en bloemknoppen vormen maar deze verdrogen en vallen af. Ik vraag mij af wat ik verkeerd doe? Ik heb mij net een Brassia aangeschaft en nu wil ik wel weten hoe ik deze het beste verzorg? Ook heb ik een phalaenopsis gekregen die de eigenaar wat heeft laten verkommeren, ik heb deze nu 2jaar in mijn bezit en geeft mooie sterke bladeren maar....geen bloemen,zelfs geen stengel .

Pagina's: [1]