Auteur Topic: Tuindagen Beervelde 2011 - Het Thema: Out of Africa  (gelezen 1233 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Marleen

  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 832
    • Bekijk profiel
Tuindagen Beervelde 2011 - Het Thema: Out of Africa
« Gepost op: september 24, 2011, 02:17:22 pm »
De meeste tuin- en plantenliefhebbers zullen het al wel weten, maar ik wou er toch nog even de aandacht op vestigen dat het weer herfsttuindagen zijn in Beervelde. Altijd een uitstapje waard, zeker wanneer het goed weer is!
Groeten,
Marleen

46de Tuindagen van Beervelde
vrijdag 7 - zondag 9 oktober 2011

Toonaangevend voor België, stellen de Tuindagen van Beervelde met hun rond 200 exposanten u in de gelegenheid om in één van de mooiste privédomeinen van het land een prachtige selectie te ontdekken van zowel Belgische als buitenlandse boom- en plantenkwekers. Naast een uitgelezen keuze van de meest veeleisende plantenliefhebbers, biedt Beervelde ook een uniek aanbod aan van antiek en decoratie die met de tuin te maken hebben. Maar de Tuindagen van Beervelde zijn eerst en vooral een aangename manier om een dag in een exclusief kader door te brengen. Of het nu voor de sfeer is, om op zoek te gaan naar nieuwigheden en specialiteiten of om andere gepassioneerden te ontmoeten.
Deze herfst zal "Out of Africa - The movie" het thema zijn met een reuze tent zoals ze in gebruik waren in Krügerpark of andere natuurreservaten in het zuiden von Afrika. Drie dagen gezellig en interessant tuinplezier en nostalgie.
http://www.parkvanbeervelde.be

Offline Daems Peter

  • Berichten: 68
    • Bekijk profiel
Re: Tuindagen Beervelde 2011 - Het Thema: Out of Africa
« Reactie #1 Gepost op: september 24, 2011, 05:56:24 pm »
was al op de hoogte maar bedankt voor de tip
groetjes
peter