Uitnodiging Algemene Vergadering OVV vzw en Dag van de Orchidee

Je bekijkt nu Uitnodiging Algemene Vergadering OVV vzw en Dag van de Orchidee

De regionale Orchideeënvereniging Lycaste nodigt U uit op de jaarlijkse bijeenkomst van de Orchideeën Vereniging Vlaanderen in ‘de Kleine Kluis’ te Gijzelbrechtegem (Gijzelbrechtegemstraat 42, 8570 Anzegem) op zaterdag 25 juni vanaf 10 uur.

Programma :

10 u                     Ontvangst.

10 u 15                Statutaire vergadering van de O.V.V.

11 u 15                Presentatie met film door Paul Noben Op zoek naar Phragmipedium kovachii;  een film over mijn bezoek aan de staat Amazonas in Peru en de jungletocht naar de vindplaats van Phragmipedium kovachii .  Een zeer zware tocht in de regen, door rivieren en beken maar uiteindelijk komen we aan op de vindplaats en breekt de zon door. De vindplaats is zwaar geplunderd maar hoger tegen de berg staan Kovachii’s te bloeien.

12 u 15                Aperitieftijd, met aansluitend Barbecue.

14 u 30                Orchidee-tombola; koffie en taart voor de liefhebber; napraten en bijpraten met kennissen, vrienden en andere liefhebbers.  Koffie en koude dranken zijn doorlopend beschikbaar

Dit alles genietend van het prachtig uitzicht over de Koppenberg, de Kwaremont en de Vlaamse Ardennen.

Deelname is gratis.  Vrienden en familieleden zijn welkom.

Inschrijving voor de BBQ is noodzakelijk, en dat door betaling met overschrijving (21 € per persoon) ten laatste tegen 15 juni op de rekening van Lycaste met nr. BE23 7310 5189 6991.

Met vriendelijke groeten van het bestuur van de Orchideeën Vereniging Lycaste

Eric Terrie en Geert Claeys